DE CREW

Studio Floralis is ontstaan uit de wens om een kwalitatief goede studio neer te zetten voor een scherpe prijs. De bedenkers achter Studio Floralis hebben jaren ervaring in de entertainment-, televisiebranche en serviceverlening voor corporate events.

Wij maken het verschil door onze professionele kennis op het gebied van televisie en producties.

Christiaan
ChristiaanTechnicus
Christiaan is de eigenaar van KRIS&CO en heeft ruim 10 jaar ervaring met professionele corporate, live-entertainment en televisie producties, welke wereldwijd plaatsvinden. Hij is niet snel in de stress en heeft altijd een creatieve oplossing voor elke uitdaging.
Dennis
DennisTechnicus
Dennis is ruim 15 jaar werkend in de entertainment branche en heeft veel allround kennis op het gebied van audio, video, entertainment, radio, marketing en advertising. Hij is de oprichter en eigenaar van ENTERTAINIT!, de technische partner van Floralis en de stichting Bescal.
Karin
KarinDirecteur-bestuurder
Karin is sinds 2015 werkzaam bij Bescal. Stuurt een creatief en enthousiast team aan. Haar belangrijkste doel is om samen met onze vele samenwerkingspartners iedereen een prettig en gastvrij verblijf te bieden in één van de gebouwen van Bescal.
Monique
MoniqueEventmanager
Monique Maas werkt bijna 5 jaar op het bedrijfsbureau van Bescal. Monique
vindt het een uitdaging om met haar opdrachtgever een zeer geslaagde
voorstelling, optreden, vergadering, presentatie of feest neer te zetten.
Elise
EliseEventmanager
Elise Assendelft is sinds 2014 werkzaam bij Bescal. Ze is vrolijk, houd van gezelligheid, geen vraag is haar te gek. Ze gaat graag elke uitdaging aan!
Daniëlle
DaniëlleEventmanager
Danielle Fassotte is sinds december 2015 werkzaam bij Bescal. Zij werkt graag met mensen, probeert haar creatieve en commerciële talent in te zetten om het beste uit anderen en haarzelf te halen. Daarnaast doet ze graag haar best om iedereen zoveel mogelijk in zijn wensen te voorzien.